-->

Metti the Snow queen

Feb 8, 2017

Heipparallaa, kaunokit ja komistukset (yök, mikä sana...)! Nyt ilmojenkin jo muistuttaessa ihka oikeaa talvea pakkasineen ja lumineen päivineen, on erittäin passeli hetki lätkäistä ruuduille nämä viime viikolla kuvatut editorial-tyyliset beauty-kuvat ah, niin upeasta Metti Forssellista.

Ajatus kuvauksista lähti alunperin liikkeelle mun ideasta kuvata kauneuskuviin jotain vaaleaa ja editorilia kunnon glow:lla. Esitin idean ihanalle ystävälleni Karkille, jolla on pettämätön silmä tuottaa mitä upeinta muoti- ja kauneuskuvaa, ja Karkin innostuttua hommasta puuttui enää malli. Olin sieluni silmin nähnyt tämän meikin nimenomaan jonkun vaalean ja eteerisen kaunottaren kasvoille maalattuna, ja kun muistin jutelleeni Metin kanssa jo syksyllä meikkitouhuista, keksi kysäistä rouvaa malliksemme nähdessämme viimeksi Lumenen uusien meikkisarjojen lanseeraustilaisuudessa. Metti innostui myös hommasta kovin, joten rukattuamme kalenterit kuntoon, pääsimme hommiin varsin nopeasti, sopivasti juuri päivää ennen aloitustani uudessa duunissa.

Meillä on Karkin kanssa tapana ja toiveena tehdä aina jotain uutta ja erilaista, sellaista mitä kyseisen henkilön "päällä" ei ole vielä nähty. Tällä tarkoitan siis lähinnä hiuksia, meikkiä ja kuvaustyyliä taustoineen ynnä muineen. Tämä päti myös tällä kertaa, kun loin Metille kaksi todella vahvasti hänen omasta, varsin tunnistettavasta tyylistään eroavaa lookkia.

Tämä ensimmäinen visioni onnistui mielestäni täydellisesti: silmiin mattaista valkeaa liikkuvalle luomelle ja massiivinen glow muualle silmien ympärille. Kulmiin kevyt harjaus valkoista (Metin kulmakarvat ovat muuten to die for!), pohjan jäädessä kuulaan vaaleaksi ja varjostamattomaksi. Aivan aavistus kylmää pinkkiä poskipunaa ja huulille alien-viboja henkivää huikeasti kiiltelevää harmaata kiiltoa. Hiukset tahdoin nostaa huolettomasti ylös ja korostaa näin Metin kaunista luustoa, joka pääsikin kuvissa oikeuksiinsa hienosti. Metillä on sen verran paksut hiukset, että tällaisen iisin  ja sporttisen ylätötterön luominen ei ole homma eikä mikään. Kun muhkeutta löytyy omasta takaa vaikka muille jakaa, ei kampauksen tuuheuttamiseen tarvitse käyttää aikaa ollenkaan. Väitän aika monen mimmin olevan kade tästä piiskasta, haha!


Kokonaisuudesta tuli juurikin visioni mukainen, ja Karkki onnistui taas kerran vangitsemaan sen lumoavasti! Olin myös äärimmäisen tyytyväinen siihen, että Metti otti kunnon pelinaisena haltuun tämän todella omituisen lookin, joka poikkesi rouvan vakityylistä täysin. Mallitausta näkyi hommasta läpi; vaikka lookki ei ollut oma, hoiti Metti homman pro:na kotiin ihan 6-0 - kuten jalkapalloilijan vaimon tietty kuuluukin.

Tällä tiimillä tehdään varmasti vielä vastaisuudessakin hommia, sen verran hyvä yhteishenki meille kehittyi kuvusten aikana, ja hei, mulla on teille näyttää vielä toisetkin kuvat eri teemalla samalta päivältä, mutta niitä teidän täytyy odottaa toiseen kertaan!

Kuvat: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography
MUAH: minä (Pohja Lumene, värimeikki NYX)
Malli: Metti Forssell

Mahtista keskiviikkoa, kamut, pertsikin on jo ylihuomenna, ihan parasta. Mietteitä lookista, anyone?

P.S. Lumenen ihana arvonta on edelleen käynnissä, klikkailehan osallistumaan!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

10 comments:

 1. Ihana look hänelle, toimii todella hyvin!

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia ja hienosti tehty MUAH! :)

  ReplyDelete
 3. Kerrassaan upea meikki ja kuvat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Jonna. Yhteistyöllä saatiin ihanaa jälkeä, tiimi toimi saumattomasti. :)

   Delete
 4. Valkoinen tähdikkiFebruary 9, 2017 at 9:11 AM

  Upea look! Odotan jo innolla, mitä olette keksineet toiseksi lookiksi!

  Edelliseen postaukseesi jäi kommentoimatta, mutta tunnustan tässä, että kävin lukemassa sen kahteen kertaan. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toinenkin lookki oli mun toiveiden mukainen, voin paljastaa että luvassa on jotain tästä täysin poikkeavaa, mutta silti jälleen kerran Metti nähdään ihan uudessa valossa siinäkin! ;)

   No voi että, ihanaa että upposi. Kaiken kiireen ja stressin keskellä on hyvä koko ajan muistuttaa itselleen miten hyvin asiat ovatkaan, siksi teen sen joka ilta. :) Ihanaa viikkaria! <3

   Delete
 5. Replies
  1. No kiitti hei, oltiin itsekin ihan huippu tyytyväisiä! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)