-->

Granny chic

Mar 26, 2017

Heippa, kaikki! Viimein tuli sellainen hetki, että jaksoin tulla päivittämään blogin puolelle kuulumiset ja viimeisimmän työkeikan hedelmät. Mennyt viikko on ollut kaikin puolin taas sellainen setti, että huh ja puuh, vai mitäs sanotte yhdistelmästä vatsatauti ja miehen työmatka? Murphyn laki tuntuu määrittävän sitä, että aina kun mies lentää lopsauttaa kaukomaille, on mulla meneillään jotain ylimääräistä säpinää, joka kuormittaa jo muutenkin yli-hektistä arkea lapsukaisten kanssa äärimmilleen. Taas kerran saan kiittää vanhempiani ja anoppilan väkeä kädet ristissä; ilman heitä viikosta ei olisi tullut oikein mitään, ja onni onnettomuudessa oli se, ettei tauti tarttunut lapsiin ollenkaan! Alkuviikon saikun jälkeen työviikko typistyi kaksipäiväiseksi, ja mieskin palasi kotiin sopivasti eilen, aika kivaa.
Ymmärtänette siis ehkä tämän(kin) hiljaisen pätkän blogissa, Instaakaan en ole jaksanut sairastelun vuoksi juuri päivittää, mutta eiköhän tämä tästä. Instan Story-osuus kuitenkin päivittyi eilen useaan otteeseen, ihasteltuani siellä puolella videoiden muodossa eilen freesattua latvan raitaa. Viime kampaajakäynnillä laitettu raita jäi jostain syystä liian vaaleaksi ja lähti heti ekoissa pesuissa haalistumaan, joten Emilia täräytti uudet foliot latvaan ja kas, nyt latvan sävy vastaa täysin yksi yhteen oman juureni sävyä - täydellistä! Olen nyt alistunut siihen, että vaaleaa väriä pintaan puskeva latva vaatii osakseen hellyyttä ja ennen kaikkea ylläpitoa, joten hankintalistalle menee tummalle tukalle sopiva sävy Goldwellin Soft Color -vaahtosävytteestä. Käytin saman merkin vaalean tukan kylmentämiseen tarkoitettua 10V-sävyä vuosia onnistuneesti, joten nyt pitää selvitellä mikä onkaan se sopivin sävy pitämään tämän keskiruskean piiskani sävyn kauniin kylmänä. Otan kaikki vinkit innokkaana vastaan, mikäli siellä ruudun takana on joku brunette, jolla olisi tietoa asiasta.

Olen jo lähes luovuttanut asukuvien suhteen, mutta ehkä siihen saadaan muutos nyt päivien pidentyessä, kun kuvausvaloa riittää pian pitkälle iltaan. Sitten saanette katsella pihalla nappailtuja ei-niin-laatukuvia, mutta tässä kohtaa olisin itse tyytyväinen niihinkin, blogissa ei ole varmaan koskaan ollut näin pitkää taukoa asukuvista, höh. Pukeutumisintoa kyllä riittäisi ihan vaikka kuinka, ja huhkinpa miehen poissa ollessa myös vaatehuonettakin hieman uuteen uskoon, jotta vaatteet pääsisivat paremmin käyttöön. Tavarapaljouden keskellä käy nimittäin harmittavan usein niin, että poissa silmistä, poissa mielestä. Nyt retkut ovat selkeämmin esillä ja tulinpa muuten huvikseni myös laskeneeni omistamani hameet samalla siivotessani... Kuinka moni sillä puolen näyttöä hajoaa, jos kerron omistavani 49 hametta kaiken muun rätin ohella? Lol, tiedostin niitä kyllä kertyneen "muutamia" kirppikseltä luokseni, mutta kun ne eivät ihan oikeasti vie hurjasti tilaa, niin laatikon perukoille oli sitten jokunen ehtinyt muuttamaan parin vuoden sisään, hah. Myönnän auliisti olevani konmari-tätien pahin painajainen, mutta mun ei oikeasti tehnyt mieli laittaa yhtäkään noista hamosista kiertoon, ainakaan just nyt. Ja koska olen ihan oikea aikuinen, niin päätin sallia itseni pitää nämä kaikki vajaa viisikymmentä hametta. Ihan kuriositeettina mainittakoon myös se, että yhden hameen keskihintaa lienee noin parin euron luokkaa, kirppikseltä kun pääosin vaatteeni ostan. Että konkurssi ei kuitenkaan kolkuta ovella, jos joku ehti tästä huolestua.

Kuvat: Karoliina Jääskeläinen /Valoon
Malli: Metti Forssell
Meikki ja hiukset by me

Hametunnustuksen jälkeen ja oman pärstän puutteessa lataankin teidän ihailtavaksi kauniin Metin kauneuskuvat, joista oli puhe aiemmin. Toteutimme helmikuun kuvauksissa kaksi erilaista lookkia, joissa molemmissa stailasin Metin pois mukavuusalueeltaan ja mahdollisimman eri näköiseksi kuin hänet on totuttu näkemään. Ensimmäiset lumikuningatar-henkiset kuvat näet täältä, ja tämä toinen look henki puolestaan hiusten osalta aika hauskasti satavuotiasta kotimaatamme vehnänvaaleine kruunuletteineen, mutta päivittyi ajankohtaiseksi tiukan marjapuuron värisen paidan ja samasta värimaailmaailmasta tulleen silmämeikin kautta.

Punainen silmämeikki on todella trendikäs tällä hetkellä ja luomilla nähdään nykyään punaista sen kaikissa sävyissä. Jos vierastat näyttäviä kuparin sävyjä tai kirkkaampia punaisen vivahteita, meikkaa itsesi trendikartalle keväisen pastellisilla pinkin ja roosan sävyillä, jotka toimivat niin kevyemmin kuin rohkeamminkin luomille levitettyinä. Pro tip: kokeile lempiposkipunaasi luomille, kuten tässä meikissä on tehty. Metin silmämeikki on toteutettu lähes kokonaan NYX:n poskipunapaletin upeilla sävyillä. P.S. Voisin katsella näitä Karkin ottamia kuvia vaikka kuinka pitkään, Metti näyttää aivan hypnoottisen upealta otoksissa!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

3 comments:

 1. Metti näyttää upealta, mutta vau, niin on sinunkin toteutuksesi mielettömän hieno!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tää muiden laittaminen on mun lempipuuhaa kyllä! <3 :D Ihanaa tulevaa viikkoa sinne suunnalle. :)

   Delete
 2. Hienolta näyttää taas MUAH ja kaunis malli! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)