-->

Bioeffect-mikroneulaushoito

Apr 5, 2017

Hohoo, jopas jotakin, täällä mä vaan muina naisina raportoin menemään keskellä viikkoa... Joskus siis näinkin, juuri tuossa arvoin että pesenkö ensin meikit, otanko iltapalaa vai tulenko tähän koneelle hieman näpyttämään, ja kas, tässä sitä nyt ollaan! Mun viikko alkoi ihanasti, sillä pääsin suureksi ilokseni (ihan todella!) testaamaan suosikki-ihonhoitosarjani, Bioeffectin, tuotteilla toteutetun mikroneulaushoidon hoitola Benjamiinaan Espooseen.

Kun minulta ystävällisesti kyseltiin innokkuutta hoidon testaamiseen, vastasin myöntävästi niin nopeasti, ettette uskokaan. Tiedätte varmasti sangen hyvin ihastukseni syvyyden Bioeffectin tuotteita kohtaan, ja jos ette, niin täältä pääsette lukemaan lisää brändin legendaarisista seerumeista, jotka ovat todella ihonhoitotuotteiden kirkkainta kärkeä.

Hoito toteutettiin super kokeneen pitkän linjan ammattilaisen ja hoitolan omistajan Tarja Lindellin toimesta, ja hänen surruutellessaan neulakynää kasvoillani, ehdimme samalla käydä kätevästi läpi alan puhuttavimmat ilmiöt. Mulla on nimittäin tapana haastattaa ammattilaiset läpi hoitojen aikana, jotta saan kotiin vietäväksi hoitotulosten lisäksi myös parhaat vinkkiviitoset, eli ammattilaisten päässä muhivan hiljaisen tiedon.Tämä kyseinen hoito ei todellakaan ole mikään prinsessasetti, vaan neulauskynällä toteutetulla mikroneulaushoidolla haetaan pääsääntöisesti iholle kuulautta, napakkuutta, kirkkautta ja pyritään madaltamaan juonteita sekä pienentämään huokosten kokoa. Mikroneulaushoidot tulisi ideaalitilanteessa ottaa sarjahoitona, esimerkiksi kolmen kerran setti kuukauden välein otettuna saa iholla aikaan jo todella näkyviä tuloksia, mutta kyllä olin kuulkaa minäkin aivan hurjan tyytyväinen tähän yhden hoitokerran tulokseen.

Hoito aloitettiin perinteisesti meikit poistamalla ja kuorimalla iho Bioeffectin omalla putsarilla, jonka jälkeen ihon pinta pyyhittiin vielä kertaalleen puhtaaksi ja natisevaksi alkoholipitoisella liuoksella. Seerumia levitettiin iholle jo ennen neulausta, jonka jälkeen hoitotuote neulattiin kirjaimellisesti ihon sisälle koneellisesti.

Mikroneulauksen periaatteen jo tiedättekin, jos luitte juttuni mikroneulauksesta kotona. Lyhyesti sanottuna mikroskooppisen ohuilla ja lyhyillä neuloilla luodaan siis ihon pinnalle hallittu trauma (ihon pinta rikotaan neulan terillä), jota ihon oma haavanparannus = korjausmekanismi oitis ryhtyy korjaamaan ja buustaa samalla ihon kollageenin tuotantoa näin tehdessään. Kotona tavisten ei kannata tarttua 0.2 millimetriä pidempiin neuloihin, sillä jo puolen millin neuloilla päästään verinahkaan asti ja sinne mentäessä tulisi neulan olla steriili yksittäiskappale. Hoitolaoloissa homma on tyystin toinen ja Tarja taklailikin ihoni eri pulmia hieman syvemmälle jurruuttaen paikoitellen, esimerkiksi leuan suuremmat ihohuokoset saivat osakseen huomattavasti ronskimman käsittelyn kuin poskien siloinen iho.

Itselläni on suht korkea kipukynnys, joten en sanoisi hoidon sattuvan, mutta etenkin kaulan sivuilla hoidon tekeminen kutitti mua niin hurjasti, että mulla oli hankaluuksia pysytellä paikoillani noiden lyhyiden hetkien ajan! Tarja levitti iholle neulauksen jälkeen rauhoittavan kertakäyttöisen hoitonaamion, jonka annettiin olla kasvoilla suht pitkä tovi, sillä Tarja neulasi ihoani osittain hieman syvemmältäkin kuin aivan pinnalta. Naamion jälkeen siitä jääneet tehoaineet pyöräytettiin vielä ihoon extra-seerumikerroksen kaveriksi, jonka jälkeen olin valmis poistumaan kotia kohti hennosti helottavan naamani kanssa.Iho punoitti ja tuntui hieman aralta vielä hoitoa seuraavan illan ja yön, mutta seuraavana aamuna etenkin kasvojeni iho oli jo aivan viittä vaille normikunnossa. Kaula punoitti vielä seuraavana iltana hieman, mutta periaatteessa tällainen tujumpi neulaus ei vaadi sen ihmeempiä toipumisaikoja, kunhan muistaa hoidon jälkeen jättää meikkipuuhat, naaman klähmimisen likaisilla näpeillä ja hikoilut seuraavaan päivään. Tarjan suosituksesta tein meikkipohjan mineraalimeikillä seuraavana aamuna, sillä se tukkii vähiten huokosia ja ei juurikaan ärsytä hoidettua ihoa.

Ja niihin tuloksiin... Jälleen kerran sain todeta tämän hoidon ihanuuden; jos kotona tehdylläkin mikroneulauksella  saa iholle huikean hehkun ja juonteita ja huokosia näkymättömiin, on hoitolatasoinen yksittäinen hoito jo ihan eri luokkaa. Rehellisesti tunnustan että ihoni ei ole hetkeen näyttänyt näin hyvältä! Väri on tasainen jopa ilman meikkiä, näpyt minimissään ja napakkuudessa ja kuulaudessa piisaa. Ah, olen niin tyytyväinen tuloksiin, että varaan varmaan vielä toisen hoidon itselleni ennen kesää, sen verran hyvää tämä tuntui iholleni tekevän!

Jatkan hoidon tulosten vaalimista kotosalla Bioeffectin ihanan 30 Day treatmentin seerumin kanssa, josta jo tovi sitten täällä kirjoittelinkin. Vinkkiviitosena vielä tiedonmurunen tuosta 30 Day treatmentista: ei muuten lopu tämä seerumi siinä ajassa, eli on jälleen kerran kyse todella riittoisasta tuotteesta. Lämmin suositus siis jälleen kerran Bioeffectille, sekä myös Benjamiinan sydämelliselle Tarjalle. Kiitos ihanasta hoidosta ja mukavasta juttutuokiosta.

Muita mikroneulaukseen hurahtaneita? Hoito saatu näkyvyyttä vastaan.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)