-->

Fore Luna Mini - vie ihonpuhdistus uudelle tasolle!

Apr 1, 2017

Jos laitan seuraavat sanat peräkkäin ja arvuuttelen hieman, niin mitä sinun mieleesi tulee? Silkkisen silikoninen pinta, ihanasti ihoa hierovat strategisesti sijoitellut nypyt ja miellyttävä värähtely, jonka voimakkuutta saa säätää itse. Joo-o, I know, mutta nyt on silti kyse maailman ihanimmasta ihonpuhdistuslaitteesta nimeltä Foreo Luna Mini. 

Sain oman tyttömäisen vaaleanpunaisen Lunani testiin parisen viikkoa sitten maahantuojalta, ja kylkiäisiksi tuuppasivat vielä saman brändin putsarit, omansa niin aamulle kuin illallekin. Mun kasvoharjakokomus on toistaiseksi rajoittunut Clarisonicin perusmalliin, jota jaksoin käyttää ensimmäisen harjaspään verran, jonka jälkeen lykkäsin uuden harjaspään ostoa niin pitkään, että päädyin lopulta myymään koko laitteen pois. Harjaspään vaihto osoittautui kaikessa yksinkertaisuudessaan sen verran hankalaksi puuhaksi, että mun kärsivällisyys ei riittänyt. Clarisonicin ongelma oli myös harjan kuivattelu sekä sen irroittaminen laitteesta käyttöjen välillä, säännöllisestä lataamisesta puhumattakaan. 
Foreossa ei ole mitään näistä fiboista: laite ladataan käyttövalmiiksi noin tunnissa, jonka jälkeen akku kestää noin 300 käyttökertaa, eli nopsasti laskettuna noin viisi kuukautta, mutta YouTube-käyttäjien mukaan laite pelittää ilman latausta jopa puoli vuotta! Silikonipinta on äärimmäisen hygieninen eikä kerää itseensä iholta mitään ylimääräistä, ja sitäpaitsi se kuivuu vain sekunneissa. 100 % vedenkestävyys mahdollistaa säilytyksen vaikka suihkussa, eikä laitteen pinnalle pääse silti muhimaan kosteuden vuoksi minkään sortin pöpöjä, toisin kuin Clarisonicin huokoiseen harjaan. 

Foreon toimintaperiaate perustuu patentoituun T-Sonic™-teknologiaan, jonka nopea värähtely (jopa 8000 kertaa minuutissa) nostaa aivan kaiken lian pintaan ihohuokosten sisältä ja irroittaa myös meikin iholta huikean hyvin. Laite myös kuorii ihoa hellävaraisesti ja sen kolme erilaista hoitopäätä on suunniteltu hoitamaan eri alueita kasvoilla. Pienimmillä nypyillä käsitellään herkimmät alueet, ylänurkan nypyillä vaikka nenänpielet ja takapuolen suuremmilla nypyillä jyrryytetään sellaiset alueet, joilla on esimerkiksi enemmän epäpuhtauksia, kuten otsa tai leuka. 

Olin aivan myyty Lunalle jo ekasta käyttökerrasta lähtien; iho tuntui surruutuksen jälkeen puhtaammalta kuin kuukausiin ja ero oli silmin nähden havaittavissa etenkin nenän vierustan ja poskien sisäosan huokosten osalta. Ne olivat nimittäin blurrautuneet huomattavasti normaalia pienemmiksi ja ihon pinta näytti ja tuntui paljon aiempaa siloisemmalta. Ihastuin erityisesti täydelliseen puhtauden tunteeseen, jota en saa aikaan tavallisella pesulla ilman lisälaitteita. Ihoni on ollut selkeästi paremmassa kunnossa Foreo-putsauksen aloituksen jälkeen, ja etenkin kun olen viimein hankkinut hoitoarsenaaliini myös otsonoidun oliiviöljyn sitä täydentämään. Siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan!

Opastevideolta näet myös miten harjalla käydään kasvot järjestyksessä läpi, ja esimerkiksi silmänympäryksen aamuturvotus laskee näppärästi kun muistaa käsitellä sen alueen lymfa-kierron mukaan kasvojen sisäosasta silmän ulkonurkkaa kohden. Samalla kasvot saavat ihanan rentouttavan hieronnan ja silmät avautuvat kuin itsekseen tuoksutellessa Day Cleanserin suloisen appelsiinista tuoksua. Aamuputsari on koostumukseltaan kivan kepeä ja raikas, jugurttimainen, kuten sen nimessäkin kuvaillaan. Iltaputsari on iholla ylellisen tuntuinen ja kevyesti kuoriva, sillä se sisältää pikkuruisia kuorivia hippuja ja on väriltään superkaunis, hieman linnunmunaa muistuttava harmaansininen, jossa on mukana aavistus shimmeriä. Suosikkini näistä kahdesta on tuo iltaputsari, mutta Foreo toimii toki minkä tahansa muunkin putsarin kanssa. Putsarit levitetään kuivalle iholle ja Luna kastellaan, jonka jälkeen sillä käydään läpi koko kasvojen iho, kaulaa unohtamatta. Hinta on todella kohtuullinen 99 euroa eleven.fi:stä tilattaessa, huomioiden sen että laitteeseen ei tarvitse ostella uusia lisäosia neljään kerta vuodessa. Foreolla on myös normaalikokoinen harja, joka eroaa tästä ministä vain sillä, että siinä on erikseen anti-age -tuotteiden iholle imeyttämiseen tarkoitettu harjasosa. Kooltaan normi on myös tätä miniä hieman suurempi, mutta omaan käteeni tämä mini on juuri täydellinen, ja suunnittelenkin sen roudaamista mukaan ensi viikonlopun tyttöjen reissulle Turkkuseen, sen verran addiktoitunut jo olen harjaan!

Lämmin suositukseni siis tälle tuotteelle, ihon kunto ja tuntuma on parantunut huimasti ja huokoset ovat pysyneet todella siisteinä käytön vuoksi. Ihon sävy on kirkkaampi ja pinta tasaisempi. Arvosanaksi laite saa multa siis ehdottomasti 5/5. 

Onko teillä kokemusta kasvoharjoista tai muista ihonpuhdistuslaitteista? Tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Valkoinen tähdikkiApril 3, 2017 at 9:51 AM

    Satsasin n. 1,5 vuotta sitten hieman kalliimpaan Clarisoniciin (Aria-malli). Lataus kestää vaikka kuinka pitkään ja laitetta voi huoletta käyttää suihkussa (ja niin mä teenkin - muuten saattaisi jäädä käyttö liian vähälle). Pakkauksessa tuli mukana teline, jossa laite myös iisisti kuivuu ja latautuu. Mulla on myös kahdenlaisia harjoja/vaihtopäitä: talvea ja kuivempaa ihoa ajatellen hellävaraisempi ja kesää varten jämäkämpi versio. On toiminut mulla tosi hyvin!

    ReplyDelete
  2. Kieltämättä kuulostaa ja näyttää joltain k18 vemputtimelta. Kehuit kyllä niin komiasti, että mielenkiinto heräsi! Auttaisikohan omaan mustapäiden valloittamaan pärstävärkkiin..

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)