-->

Peppu on pop - hanuri (ja pääkoppa) kuntoon Maikki Marjaniemen Peppupajalla!

Apr 30, 2017

Hejsan, kaverit! Hieman vanhemmat lukijat muistavat varmaankin vajaat kolme vuotta sitten (hui, miten aika lentää!) aloittamani Fit mama -projektin, jonka tarkoituksena oli päästä sinuiksi oman kroppani kanssa kahden perättäisen raskauden ja vuosia jatkuneen painojojoilun jälkeen.

Proggis sujui mainiosti aikavälillä syksy 2014-kevät 2015, painoa tippui vajaassa kymmenessä kuukaudessa reilut 35 kiloa ja kroppa kiinteytyi säännöllisen salitreenin avulla ihanasti. Kesällä 2015 aloin kuitenkin taas lipsua vanhoille huonoille teille ja paino hiiviskeli pikkuhiljaa ylöspäin, kunnes rykäisin sen taas loppukesästä alemmas. Ja kas, taas olin takaisin jojoilun tutussa maailmassa ja painin rasittavasti eestaas sahaavien fiilisten kanssa, jotka olivat toki suoraan sidoksissa va'an lukemaan ja siihen, kiristivätkö lempivaatteeni.

Tätä touhua on enemmän tai vähemmän jatkunut viimeiset pari vuotta, vaikka olen pyrkinyt pitämään kirkkaana mielessäni suurimman toiveeni asiaan liittyen: jatkuvan hyvän olon ja voimakkaan sekä terveen kropan, joiden suora seuraus on sopiva vaatekaappi ja energinen fiilis.

Osaksi hommaa on vaikeuttanut keväällä 2015 salilla rikkomani vatsa, jonka vuoksi treenirajoitteita oli reilusti ajalla 2015-2016. Vatsan korjausleikkauksesta on kulunut nyt tasan kahdeksan kuukautta ja se on kerrassaan upeassa kunnossa, ja treenirajoitteet poistuivat sen osalta parisen kuukautta sitten. Salihommat ovatkin maistuneet nannalta noin kuukauden ajan, mutta toiveena on saada puuhaan enemmän tavoitteellisuutta ja tehdä hyvästä olosta vakituinen elämänkumppani satunnaisen vieraan sijaan.Tämän kaiken ääneen sanottuani olen super innoissani aloittamassa elämäni ensimmäistä nettivalmennusta PT Maikki Marjaniemen johdolla ensi viikon torstaina. Peppupaja-valmennuksessa keskitytään erityisesti nyt niin trendikkään pepen treenaamiseen, jonka lisäksi kymmenen viikon setissä korostetaan myös itse matkan tärkeyttä: Maikki toivoo mukaan ilmoittautuneiden mimmien saavan valmennuksesta työkalut itsensä hyväksymiseen jo sellaisenaan, jonka jälkeen on helpompi lähteä tavoittelemaan oman itsensä versiota 2.0.

Valmennus antaa viikottaisten treeniohjeiden lisäksi osallistujille avaimet fiksuun ja terveelliseen syömiseen tavalla, jota on tarkoitus ylläpitää jatkuvasti, eikä vain jonkun tietyn pituisen kuurin ajan. Ruokavaliorajoitteita ei ole ja satunnaiset juhlatkin mahtuvat mukaan kymmenen viikon matkalle.

Tämä kuulostaa mun korvaan just siltä kuin pitääkin, oikealta elämältä nimittäin. Kun kuurit, tehotreenit ja kaiken maailman hilavitkuttimet ja poppaskonstit on kokeiltu, jää jäljelle enää se paras ja ilmeisin vaihtoehto: uuden ja tasaisemman arjen opettelu niin syömisen kuin treeninkin suhteen.

Tällä kertaa en listaa blogiin painoani enkä senttejä, kirjaan ylös vaan erotuksen. Ei sillä että niiden julkinen paljastaminen jotenkin nolostuttaisi, sillä tämän olen jo tehnyt aiemmin. Tämä siksi, että toiveenani ei ole tällä kertaa tietty lukema puntarilla tai ennalta määrätty vyötärönympärys numeroina mitattuna, vaan se, että mahtuisin taas sujahtamaan vaivatta kaikkiin vaatekaappini ihaniin rätteihin! Lihas painaa läskiä enemmän, joten puntari ei kerro mulle enää mitään, siksi sovittelenkin nykyään vaatteitani muutosta mitatessani.Ainiin, miksi muuten juuri tämä nettivalmennus eikä joku muu monista tarjolla olevista? No siksi että tarjolla on osaavan pt:n lisäksi myös päivystävä fyssari, joka on jo ottanut ystävällisesti kantaa mun rustokuluman vuoksi rutisevaan polveeni ja siihen, miten sen kanssa kyykätään, jos kyykätään. Toiveena on myös vuosien ylipainon venyttämän takaliston ryhdistäminen hieman terhakkaampaan malliin, sillä ryhdikäs ja vahva pepe on myös koko kropan ja etenkin selän kunnon perusta. Istumatyötä tekevänä olen monesti surkutellut pyrstön rapakuntoa, mutta pohtinut huonon polveni ja liikkuvuuspulman vaikutusta takapuolen treenaamiseen. Tähän loppui pohtiminen, nyt on aika tehdä tulosta!

Kiinnostuitko sinäkin? Homma pyörähtää käyntiin tulevan viikon torstaina, eli 4.5. ja Maikki haluaa tarjota blogini lukijoille ohjelmasta 20 euron alennuksen! Koodilla "homeatlast" saat siis kymmenen viikon Peppupaja-valmennuksen hintaan 99 euroa. Hinta ei ole jäsenyys mihinkään, vain kertaluontoinen maksusuoritus koko 10 viikon kurssista. Maikki tarjoaa valmennukselle täyden tyytyväisyystakuun, eli jos et koe saaneesi vastinetta rahoillesi, saat ne 100% takaisin olemalla häneen yhteydessä.


Hintaan ysiysi saat aikamoisen paketin tueksesi kymmenen viikon matkalle:


* Ravintovalmennuksen (rento ote, ei rajoitteita, ei fitness-dieettejä, sopii niin sekaaneille kuin vegaaneillekin!)

* Kuntosalitreenivalmennuksen (voit itse päättää treenaatko salilla vai kotona viikottain ja saat valita itse painotuksen rasvanpolton vai lihasmassan lisäämisen väliltä!)

* Kotitreenivalmennuksen (koko ohjelman voi halutessaan toteuttaa myös kotoota käsin treenaten!)

* Mentaalivalmennuksen (voit itse päättää paneudutko mielen jumppaamiseen viiden minuutin vai tunnin ajan per harjoitus!)

* Fysioterapeutin tuki valmennukseen osallistujien omassa suljetussa Facebook-ryhmässä (kultaakin kalliimpi juttu meille, joilla on kropassa pientä kremppaa!)


Maikki tarjoaa myös äärimmäisen ihanalla ajatuksella tehtyä mentaalivalmennuskurssia itsekurin parantamiseksi täysin maksutta, pääset ilmoittautumaan tälle sähköpostitse tehtävälle kurssille mukaan tästä! Sanomattakin selvää, että klikkailin itseni jo tuollekin kurssille osallistujaksi, koska itsekuria ei varmaankaan koskaan voi olla liikaa...

Pidän Maikin tyylistä ennen kaikkea siksi, että tämä PT tuntuu todella olevan meidän naisten asialla ja menevän itsetunto sekä rakkaus ja armollisuus omaa tekemistä ja olemusta kohtaan edellä. Ymmärrän toki myös tiukilla fitness-dieeteillä itseään treenauttaviakin, heidän tavoitteensa ovat erilaiset ja varmasti myös lyhyempikantoiset, mutta itse alan olla siinä pisteessä tämän kropan kanssa pelaamisen suhteen, että tasapaino on toiveistani suurin. Ja Maikki sai tällä ohjelmallaan mut uskomaan siihen, että mäkin voisin sen viimein saavuttaa. Ja koska en kuitenkaan ole mikään Buddha, kihertelen täällä jo tyytyväisyyttäni siksi, että terhakampi peppu kapoisemman vyötärön kaverina kuulostavat musta aivan mahtavilta jutuilta, hahaa...

Maikin Facebook-sivuilta voi kurkata maistiaisia neidin tyylistä valkata. Itse ihastuin suoraselkäiseen ja reippaaseen tyyliin oitis ja olen jo katsellut innolla läpi suuren määrän Maikin informatiivisia videoita. Päivittelen siis luonnollisesti tunnelmia blogiin valmennuksen varrelta tuloksineen ja fiiliksineen - en malttaisi millään odottaa torstaita, että homma pyörähtää viimein käyntiin! Toivon mukaan saan taputeltua tämän karmivan sitkeän kevätflunssan ennen sitä unholaan, en muista milloin olisin viimeksi ollut näin pitkään todella kipeänä, buu.

Mutta kuulkaa, ilmoittautumisaika käy vähiin ja alekoodia "homeatlast"  pääsee käyttämään vain 49 nopeinta. Kurssi alkaa siis tulevana torstaina ja ilmoittauminen päättyy keskiviikkona 3.5. 

Kuinka moni teistä lähtee kanssani mukaan kohti parempaa minää ja näpsäkämpää takamusta?

Valmennus saatu näkyvyyttä vastaan. 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssa, Facebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)