-->

LA Mama

May 30, 2017

Kohta on kuulkaa jo kesäkuu, mitäs siitä tuumitte? Täällä haaveillaan jo viikonlopusta ja ehkä myös kesälomastakin vähäsen. Seuraavan viikkarin ohjelma on varsin väljä, mitä nyt ehkä leffailta lasten kanssa ja aikuisten oma sitten vähän myöhemmin, neitien mentyä maate. Kevät hujahti ohi kuin varkain, ja vaikka blogia varten on kuvattuna hurja määrä materiaalia, on aika ollut arkena sen verran kortilla, etten ole koneella juurikaan ehtinyt istuksimaan. Nyt olen hieman ryhdistäytynyt ja kirjoitellut näitä ajastettuja postauksia teille varastoon.

Viime viikonloppu meni juhlahulinoissa erään kaverin tupareita juhlistaen ja päädyimme toki vielä Helsingin yöhönkin, joka ei tällä(kään) kertaa yllättänyt. Ilta oli varsin onnistunut ja oli mukava olla liikenteessä hieman eri porukalla kuin yleensä, uusiin tyyppeihin on aina hauska tutustua. 

Asukuvia on koneella tallessa muokkausta venaamassa kokonaiset viisi settiä, tässä niistä ensimmäiset. Asu oli juuri sellainen missä viihdyn mainiosti etenkin arkisin; kollari ja rakkaat mammafarkut. Mammafarkut olivat musta karmivia vielä pari vuotta sitten, mutta silmän totuttua olen yhdistellyt niitä niin korkojen kuin lenkkareiden kanssa varsin onnistuneesti. Tämä kirppikseltä koluttu pari on ollut päälläni lukemattomia kertoja ja sen ihanan vaalea pesu sopii kaiken kanssa kimppaan. Koska äitienpäivä on ihan joka päivä, tykkään tuosta Vero Modan *LA Mama -kollarista ihan hurjasti, ja särmä *Daniel Wellington -tiuku kruunaa arkisen lookin. Koodilla Homeatlast saa muuten myös 15 % alennusta ihan koko kellomerkin valikoimasta, ja tämä koodi toimii puolestaan toukokuun loppuun asti, eli vielä tämän ja huomisen päivän! Toimitus verkkokaupasta on ilmainen.
*VILA sweatshirt | THRIFTED jeans | CHANEL brooch | POLICE sunnies
*DANIEL WELLINGTON watch | REEBOK sneakers | CHANEL bag

*Sponsoroitu tuote

 


Makea graffiti-seinä löytyy Porvoosta, missä olen hypännyt taas pariin kertaan hoidattamassa vatsan leikkausarpea radiofrekvenssillä, josta on tulossa blogiin vielä oma postauksensa myöhemmin. Nyt tarvinnee ryhtyä taas iltapuuhiin, jonkun on laitettava ruoka, viikattava pyykkivuorta kaappiin asti ja testailtava parit uutuusmeikkituotteet. Rankkaa ja sitten taas ei niin rankkaa, kyllä se on joku tasapaino arjessa oltava, muuten ei hyvä heilu, heh... 

Kuullaan hei ihan pian, luvassa on Hydrafacial-kasvohoitokokemuksia ja kynsilakkahommia arvonnan kanssa! 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Ihana asu ja tuo kello täydentää sitä kivasti :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)