-->

Minimalistin valinta - Daniel Wellington

May 10, 2017

Hiiohoi, toverit! Kovaa vauhtia pusketaan taas kohti perjantaita ja tämän viikon päättävää äitienpäivää. Aika kivalta kuulostaa, vaikka kevät antaa edelleen (aika kettumaisesti mun mielestä!) odotuttaa itseään. En kuollaksenikaan muista toista tällaista kevättä; vaikka kuinka hiihtelisi menemään villakangasrotsi päällä ja kaulahuivi kaulassa, on kylmä. On jatkuvasti hiton kylmä, ja auringon paiste ei todelakaan vielä lämmitä. Mä olen tunnetusti aika kuuli säiden suhteen koska niihin ei pieni ihminen voi vaikuttaa, mutta nyt on katkennut tämänkin kamelin selkä, prkl, olen täysin loppu tähän räntään ja holotnaan!

Huh, jopas helpotti hieman päästellä, haha... Siirrytään ei kovin sujuvasti mutta silti suht varmasti itse postauksen aiheeseen, skarppiin ja minimalistisen kauniiseen tiukuun, jonka sain ilokseni valita Daniel Wellingtonin mallistosta. Wellingtonin kelloja on näkynyt IG-tipujen ja kollien feedeissä jo vuosia, joten musta oli hauska huomata että brändi ei ole jämähtänyt paikoilleen, vaan tarjoaa nyt kellojen lisäksi myös hauskoja pikku sydän-charmeja, jotka voi napsauttaa kiinni rannekkeen reikiin.Charmi tuo pienen mutta tyylikkään lisän mihin tahansa nahkaranneiseen kelloon, ja charmin saa nyt veloituksetta omakseen jokainen, joka tilaa DW:n nettikaupasta nahkaranneekkeella varustetun kellon. Kampanjan viimeinen voimassaolopäivä on äitienpäivä, eli sunnuntai 14.5. Koodilla Homeatlast saa myös 15 % alennusta ihan koko merkin valikoimasta, ja tämä koodi toimii puolestaan toukokuun loppuun asti! Toimitus verkkokaupasta on ilmainen.

Säästin viimeiseksi oman suosikkini näistä herkuista, aivan mahtavan ja niin täydellisen eleettömän hopeisen rannekorun, johon on kaiverrettu tikkukirjaimilla brändin nimi. Tykkään siitä super paljon, sillä rakastan käyttää kellojeni rinnalla juuri tällaisia yksinkertaisen kauniita koruja, joita ei edes huomaa ranteessa. Tämä suloinen rannekoru löytyy muuten nettikaupasta myös ruusukultaisena. Rannekoruun liittyen seuraava vinkki: omani on kokoa S ja ranteeni noin 15 cm ympärysmitaltaan. Jos ranteen mitta on hiemankin lähempänä kuuttatoista senttiä suosittelen ottamaan seuraavan koon, sillä tämä S-koko istuu itselleni suht säpäkästi ranteeseen.P.S. Myös valitsemaani kellomallia, Durhamia, saa ruusukultaisin metallein, tsek it out.

Miten sinä vietät äitienpäivää?

Daniel Wellington -tuotteet saatu blogin kautta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)