-->

Nude

May 23, 2017

Iltaa, tyypit! Arvatkaapa mitä? Mulla on hirveä kasa kuvia odottamassa käsittelyä koneella ja kortilla, asujakin on kertynyt varastoon jo kokonaista kolme kipaletta - varsin ennenkuulumatonta, ainakin mitä alkuvuoden kokonaissaldoon tulee. Ennen asuhommia tsekataan kuitenkin läpi muutama meikkikuva, jotka nappasin taannoin sudittuani kasvoille keveän, mutta silti ihan näyttävän nudemeikin.

Tällaisessa meikissä mulla on tosi kotoisa olo; päällä on enemmän kuin ripsari ja pohja, mutta kuitenkin reippaasti vähemmän kuin täysi juhlameikki ripsineen. Silmämeikin tein Maybellinen Nude-paleteilla, joiden laatu on ihastuttanut jo pitkään. Siitä ihan ekasta Nude-paletista taitaa näkyä pohja jo kolmesta eri napista, ja vaikka rakastankin erilaisia luomiväripaletteja, huomaan aina tarttuvani niihin tiettyihin suosikkisävyihin, etenkin arkisin.
Ja hei, näissä kuvissa näkyy tosi hyvin nuo microbleidatut kulmatkin, joista tuli hurjan luonnolliset ja niin oman näköiset, että oksat pois! Tukassa on ollut oma tumma väri jo tovin, mutta koska kulmakarvani ovat tuuheudestaan huolimatta tukkaani vaaleammat, on microbleidaus auttanut arjessa hurjasti ja minimoinut kulmiin käyttämäni ajan lähes nollaan. Arkisin käyn kulmat läpi värittömällä kulmageelillä ja juhliin saatan hioa niiden muotoa aivan karvan (hehe...) verran, mutta täts it. Helppoa kuin heinänteko, sanon minä. Ainoa vinkkini onkin se, että jos harkitsee kulmien laittoa, on syytä perehtyä asiaan ja tekijöihin huolella, sillä kulmabuumin aallonharjalla ratsastaa jos jonkinlaista hiihtäjää. Ekaksi ottaisin suunnan microblading.fi -sivustolle ja sitten tekisin tutkimusta somessa, sen oman laittajan löytämiseksi. Ja ei, tämä ei ollut mainos kyseiselle sivustolle, vaan puhdas suositus, sillä omakin tekijäni löytyy tuolta ja nauttii jo sellaista suosiota, että aikoja joutuu odottamaan pari kuukautta parhaimmillaan.Tulossa on myös parikin arvontaa Instan puolella, joten pysykäähän siksikin kuulolla. Nyt hipsin iltapalan pariin ja odottelemaan ihanaa neljän päivän vapaaputkea, wuhuu! Lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa ulos pitkästä aikaa, ja yritän saada meille alkuillasta tulevan ystävän nappaamaan asusta kuvat meikkailun ynnä muun ohella...

Ihanaa loppuviikkoa ja tulevaa arkipyhää, palataan pian!

P.S. Vanhempiin postauksiin kommentoineet: pahoittelen vastauksen viipymistä, en jostain syystä saa itse kommentoitua bloggeriin lainkaan, vaikka kovin kokeilin... Kaikki kommentit on silti luettu, kiitos ajasta ja ajatuksistanne! <3

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. On kyllä komeet kulmat, niin luonnollisen, mutta pirun huolitellun näköiset!
    Systeri kävi myös tuunaamassa kulmiaan. Kulmat on kyllä kasvojen kehys, pitäisi ehkä itekin harkita. Olen vaan pelännyt, että tulos on liian tumma, tai epäluonnollinen näin "vaalealle", mutta sä todistit toisin.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)