-->

Brown eyes blues with Ben Nye

Jun 24, 2017

Kas, juhannuspäivää jo viedään! Mennyt viikko sujui suurimmaksi osaksi saaressa kesästä nauttien, milloin auringosta ja lähes helteestä, milloin taas sadetta ja naurettavan alhaisia lämpötiloja sadatellen. Kotiinpaluuta aikaistimme vanhempieni kanssa torstailta keskiviikolle juuri säiden vuoksi; vanha puuhuvila kerää kosteutta plus kympin sadekeleillä sen verran, että elo siellä kahden pikkaraisen kanssa muodostuu suht nopeasti hieman vaivalloiseksi...

Torstaina pyykättiin kotosalla ja touhuttiin neitien kanssa, mä kun olen jäänyt vasta päättyneestä määräaikaisuudesta nyt kesälomille ja seuraava duuni alkaa vasta elokuun puolivälissä. Aika kivaan saumaan sattui parin kuukauden loma, etenkin kun lapset ovat poissa päiväkodista koko heinäkuun ja miehenkin loma sattuu sopivasti juuri siihen. Tiedossa on siis paljon perhejuttuja ja kesäretkiä ympäri Suomen, ja toki saareenkin suuntaamme taas pian! Ehkä eniten odotan tällä hetkellä rakkaiden mimmikavereiden kanssa tehtävää rairai-reissua Kotkan Meripäiville muutaman viikon päästä, ai että, voi kun ilmat suosisivat meitä ja saisimme nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan.

Kuulumisten jälkeen loikataan itse asiaan, eli sinisävyiseen silmämeikkiin. Sain kuukausi takaperin testiin akuuttia kuolaneritystä aiheuttavat ammattimerkkisarja Ben Nye:n molemmat Pearl Sheen -luomiväripaletit, joiden kaiken kattavaan sävyvalikoimaan olen pikkuhiljaa tutustunut aina ehtiessäni. Neutral-paletin sävyt ovat nimensä mukaisesti selkesti maanläheisempiä kuin Dynamic-paletin, jonka värinapit loistavat kaikissa jalokiven väreissä. Mun kaltaiselle luomivärihullulle paletit ovat unelmien täyttymys: upean värivalikoiman lisäksi Nye:n laatu on virheetöntä ja pigmenttiä napeissa riittää vaikka kuuhun ja takaisin. Luomiväreistä saa irti vieläkin enemmän kastelemalla napit ja vaikka rajaamalla silmän jollain sähäkällä sävyllä. Sen enempää säpäkkyyttä kesäinen juhlameikki ei välttämättä edes vaadi, ihon ollessa kauniin päivettynyt.


Eka kokeilu Dynamic-paletilla tuotti tulokseksi tämän sinisävyisen meikin, johon käytin alarivin upeaa safiirinsinistä nappia sekä myös Ben Nye:n maailmalla hypetettyä Essential Eyeshadow & Rouge -palettia, jonka mattanappivalikoimalla onnistuu niin silmien, kulmien, varjostusten kuin poskienkin meikkaus. Tykkään hurjasti sekoittaa samaan meikkiin sekä mattaisia että shimmerisiä luomivärejä, koska ne tasapainottavat toisiaan ihanasti. Jos kiinnostuit ja tahtoisit käpistellä postauksen paletteja tai muita sarjan meikkejä ihan livenä, Helsingissä niitä myy Kalevankadulla merkin maahantuoja, Studio Diiva. Ben Nye on Suomessa vielä kohtalaisen tuntematon merkki, vaikka suurin osa ammattilaisista sen tietääkin. Jenkkibrändin tuotteet ovat ammatilaistuotteiksi todella huokeasti hinnoiteltuja ja pakkaukset riittoisia. Näiden testailun jälkeen mulle jäi kutkuttelemaan vielä monta muutakin tuotetta, joita olisi ihana kokeilla.

Palaan ehdottomasti pian taas Ben Nye:n palettien pariin ja yritän muistaa myös kuvata teille meikkileikkien tulokset! Ja hei, kiinnostaisiko teitä meikkien/kosmetiikan tuotearvostelut yksinkertaisten videoiden muodossa? Tein jokin aika sitten kokeeksi yhden simppelin videon ja saattaisin jopa uskaltaa julkaista sellaisen täälläkin, mikäli sille löytyisi katsojia. Muutaman minuutin pituinen video olisi näppärä tapa käydä läpi kahdesta kolmeen tuotetta hieman eri tavalla kuin yleensä, ja toisi kivaa vaihtelua kosmepostauksiin mielestäni.

P.S. Mun kommentointi toimii viimein, tekniikan ihmelapsena keksin kokeilla toista selainta (tiedän, nolo!) ja voila, kaikki pelittää taas. Joten tästä lähin vastailen taas ihan jokaiseen kommenttiin, lupaan ja vannon.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

2 comments:

 1. Oot niin hyvä suustas ja kuuma ilmestys, että ehrottomasti videota kehiin. ;)

  Korostaa muuten upeasti tummia silmiä toi luomiväri. Itse en uskaltais siniseen lähteä, vaikka oranssit ja pinkit taipuukin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, tiedä siitä... :'D Mutta se olis aika kätsä tapa käydä tuotteita läpi sen sijaan että kirjoittaa niistä sormet rakoilla biljoona riviä tekstiä. ;)

   Totta, sininen käy kivasti ruskeisiin silmiin, mutta on myös super siisti sinistenkin silmien kanssa! :) Mulla menee melkein kaikki, riippuu siitä miten levittää. :D Pus! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)