-->

Date night look

Jun 12, 2017

Hankin kuvien valkoisen midimekon joku viikko sitten Ginasta hätävaraostoksena eräitä juhlia varten, mutta se päätyikin lopulta ensi kertaa käyttöön kolmisen viikkoa sitten, treffeille miehen kanssa. Ennen treffejä piipahdimme tosin Karkin kanssa Haukilahden venerannan kahvilassa kevään (vai kesän?) ekoilla terdeviineillä, ja pyysin Karkkia näpsäisemään super pikaisesti asukuvat lookista laiturin tungoksessa.
Mekko on niin mua, mutta jotta se olisi täydellinen, tulisi pituuden olla polviin asti. Mun signature-biletyyliksi on pikkuhiljaa pari vuoden sisään valikoitunut joko polvimittainen, kroppaa tiukasti myötäilevä mekko tai hame, tai vaihtoehtoisesti masun paljaaksi jättävä cropattu yläosa esmes rikottujen farkkujen kanssa. Minimittaa en oikestaan voi sietää itselläni, sillä mielestäni minit näyttävät yksinkertaisesti kauneimmilta sirojen kinttujen yllä, ja omani ovat lihaksikkaat ja suht tuhdit muutenkin. Sen sijaan tykkään kovasti siitä, että kynämallinen alaosa hyväilee mun naisellista lantion seutua ja korostaa entisestään kapeahkoa vyötäröä, luoden kropasta ihanan tiimalasimaisen. Myös pitkät hihat ja poolokaulukset viehättävät bilelookeissa edelleen! Seksikkyys tai näyttävyys ei kysy paljoa paljasta pintaa, pitää vain tietää mitä korostaa ja mitä puolestaan piilottaa. Omien kurvien tuntemus vie pitkälle, ja se että viihtyy nahoissaan näkyy päällepäin.GINA TRICOT dress | H&M clutch | ZARA heels
OMEGA watch | PORCHE sunnies | CHANEL earringsKuten sanottu, mekko on aavistuksen liian lyhyt makuuni, mutta muu täsmää sitten tismalleen: väri, pitkät hihat ja koruton kaula-aukko, sekä vartaloa nuoleva yksinkertainen malli. Laukun löysin ehkä vuosi tai kaksi sitten Henkkiksen aleista seitsemällä eurolla, ja vaikka se ei kaikessa bohomaisuudessaan olekaan ihan sitä ominta tyyliäni, pidän siitä hurjasti sen graafisuuden ja helpon värimaailman vuoksi. Sitäpaitsi se on ihan hiton tilava, mikä on suuri plussa bilelaukulle!

Millainen on teidän juhlatyyli ja millaisissa vaatteissa viihdytte parhaiten? Ja hei, jos ihmettelette kommentoinnin ontumista täällä päässä, toivon teiltä kärsivällisyyttä. En nimittäin edelleenkään saa kommentoitua itse tänne omaan blogiini, mutta toivon saavani apua asiaan pikaisesti Indiedaysin atk-tuelta, koska omat yritykseni hoitaa asia kuntoon eivät ole tuottaneet tulosta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)