-->

Huppari-ihastus - Melli EcoDesign

Jun 26, 2017

Postaus kertoo tällä kertaa hattaranvaaleanpunaisesta hupparista ja ylisuuresta farkkutakista, tuosta vaatekaappini uudesta lemmikistä. Farkkurotsi löytyi pitkällisten etsintöjen jälkeen kirpparilta, mistäs muualtakaan, ja köyhdytti mua ainoastaan vitosen verran muistaakseni. Kaikki siinä on täydellistä puhtaansinisestä väristä överisuureen kokoon ja malliin asti. Itse kangas on muhkean jämäkkää ja raskasta, rotsi painaa aika reilusti ja tuntuu mukavalta päällä. Mies meinasi pyörtyä nähdessään uusimman aarteeni ensi kertaa ja tiedusteli kauhuissaan aikomuksistani poistua ihmisten ilmoille tämä "kammotus" harteillani. Taitaa olla jo tähänkin tottunut, sillä eräänä päivänä ehdotti rotsin yhdistämistä lemppari mammafarkkujeni kanssa samaan asuun. Jätin huomiotta ilmiselvän pilkan, sillä mies vihaa myös mammafarkkujani intohimoisesti.Joka tapauksessa, tässä asussa juhlittiin juhannusaattoa 2017 varsin rauhallisissa merkeissä anoppilassa grillaten ja hyvästä seurasta nauttien. Ilmat nyt olivat vähän mitä sattuu, mutta Suomen kesää on kai turha manata, koska ei se siitä sen kummemmaksi muutu. Nautitaan kun on aurinkoa ja hellettä, ja kökitään kotosalla kirja kädessä sadekeleillä.

*MELLI ECODESIGN hoodie | SECONDHAND denim jacket and silver bracelet
MONKI faux suede leggins | TOPSHOP heels

*gifted


Ihana *vaaleanpunainen huppari on muuten kotimaisen Melli EcoDesignin käsialaa ja varsin monikäyttöinen kaveri mielestäni. Se menee mun pituiselle tunikasta ja lyhyemmälle mimmille myös ihan mekosta, mutta kun kääntää helmaa hieman sisäänpäin, muuttuu vaate ihanan löysäksi normihuppariksi kädenkäänteessä. Omani on kokoa L, sillä tahdoin hupparin istuvan hieman väljästi päälleni ja sanoisin kokovalinnan menneen ihan nappiin. 

Mellin tuotteet valmistetaan kotimaan kamaralla tehdyistä kankaista kotimaisin voimin luomupuuvillasta, joka sopii etenkin herkkäihoisille lapsille ihan keskosiin asti. Brändin värikkäät printit ovat monen trendikkään mamman suosikkeja, mutta itselleni oli uusi tieto että kyseinen merkki tekee myös naistenvaatteita vuonna 2015 Jyväskylän Palokkaan perustetussa omassa tehtaassaan. Psst, Mellillä on alkanut ale, halvennetut tuotteet pääset kurkkaamaan tästä!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Tätä hupparia olen ihaillut muissakin blogeissa, tuo väri...! <3 Melli on tuttu merkki, varmaan kipittäisin tämän ostamaan jos pystyisin. Ihana sinä ja kuvat!

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)