-->

HydraFacial Anti-age

Jun 3, 2017

Fiiiiu, niin se viikko taas vilahti ohi ja nyt mennään jo lauantai-illassa. Pääsin viimein istahtamaan kankuilleni, juostuani aamupäivän ensin kirpparilla - tein pari ihan huikeaa löytöä! - ja sitten kotona. Päivän saldona lakanoiden vaihto kaikkiin talouden sänkyihin, pyykkivuoren raivaus kaappeihin asti, lasten kaitsemista, oman pajan siivousta, likaisten meikkisiveltimien pesu, uusien meikkien testailu ja meikin kuvaaminen, ja mitähän vielä. Tästä kaikesta palkintona jalat ovat ihan muussina ja yläselkää särkee, mutta fiilis on ehdottomasti plussalla, koska hah, sainpas aikaiseksi vaikka mitä!

Sujuvasti (tosi) siirryn nyt päivän aiheeseen, eli kertomaan teille aika ihanasta kasvohoidosta, jota pääsin blogin kautta kokeilemaan toissa viikolla Kaisaniemessä sijaitsevaan Villi Vanilja -hoitolaan. Olen käynyt Villi Vaniljassa aiemminkin kasvohoidossa, ja molemmilla kerroilla poistuin osaavan henkilökunnan käsistä tosi hyvillä mielin.


Luulen suurimman osan sakista tuntevan HydraFacial-hoidon "naaman imurointina", koska HF-perushoitoa, eli Hydrationia esiteltiin jokunen vuosi taapäin suht tiuhaan blogeissa. HydraFacial hoidot kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja taklaavat samalla sekä auringon aiheuttamat vauriot että ikääntymisen myötä iholle ilmestyvät pulmat. Hoito on Jenkkilässä kehitetty ja patentoitu laitehoito, joka on ehdottoman suositeltava vaihtoehto perinteiselle raudalla tehtävälle ihonpuhdistukselle, sillä hoitopään pyörreteknologian, alipaineen sekä ihotalia pehmittävän hoitonesteen avulla tehty kasvojenpuhdistus on huomattavasti perinteistä kasvojenpuhdistusta hellempi iholle, etkä poistu hoitolasta näyttäen siltä että on oltu puolukkasotasilla kavereiden kanssa. Oma naamani ei tykkää yhtään tuosta perinteisestä versiosta, vaan ärsyyntyi siitä takavuosina pahasti, jonka vuoksi en ole enää aikoihin käynyt kasvojen perinteisessä puhdistuksessa.

HydraFacial on siitä ihana hoito että se sopii jokaiselle ihotyypille, koska hoitonesteiden voimakkuutta sekä laitteen imutehoa voidaan säädellä kuhunkin tilanteeseen sopiviksi ihon herkkyyden ja tyypin mukaan. Hoitovaihtoehtoja on viisi: karvalakkiversio Hydration (sopii suht hyväkuntoiselle iholle ja tuo kosteutta), Deep clean (puhdistaa todella tehokkaasti ja kirkastaa harmahtavaa ihonsävyä), Special (aknearville ja pigmenttimuutoksia vastaan), Anti-age (tehokkaasti ihon omaa kollageenin tuotantoa buustaava ja välittömästi ihoa siloittava) sekä Britenol (pigmenttiläiskien tehokkaaseen vaalentamiseen).

Mulle tehtiin omasta pyynnöstäni Anti-age -versio, sillä mittariin tulee syksyllä kokonaiset 35 vuotta, joten kauneudenhoitoni saakin tässä iässä olla jo ehdottomasti ennaltaehkäisevää. Hoito ei ole varsinaisesti mikään prinsessahoito, eli tunnin hemmottelusessiosta ei ole kyse, mutta tulokset olivat todella vakuuttavat mielestäni. Hoitopään liikuttelu iholla ei ollut lainkaan epämiellyttävää ja ihohuokoset puhdistuivat silminnähden. Fiilis kasvoilla oli ehkä enemmänkin kutittava ajoittain kuin millään tapaa ikävä. Sain myös toki vilkaista nesteen sekaan lillumaan päätynyttä ihotauhkaa, jota hoitopää imi sisuksiinsa iholtani, mutta ystävällisesti ajattelin säästää teidät sen näkemiseltä. Jokainen voi niin halutessaan käyttää mielikuvitustaan tässä kohtaa... Pienet juonteet madaltuivat silmissä DermaBuilder-hoitoampullin levityksen jälkeen, sillä se toimii lyhytaikaisesti lihasten toimintaa lamauttavan botuiinitoksiinin tavoin. Ihonsävy oli kauttaaltaan selvästi kirkkaampi hoidon jälkeen ja punoitustakaan ei juuri kasvoilleni jäänyt.
Suosittelisin hoitoa siis ehdottomasti myös ennen juhlia tehtäväksi, mutta ajoittaisin hoidon juhlaviikonloppua edeltävälle maanataille tai korkeintaan tiistaille, sillä hoidon jälkeen iho saattaa puskea pintaa hieman normaalia enemmän epäpuhtauksia ihon puhdistuessa ja uusiutuessa vielä hoidon jälkeenkin. Toki herkkäihoisten kannattaa ajoittaa hoito esimerkiksi pari viikkoa ennen juhlia, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Hikoilua ja saunomista tulee välttää hoidon jälkeiset 24 h ja aurinkoakin kannattaa karttaa pari seuraavaa viikkoa, ja suojata ihonsa korkeilla aurinkokertoimilla varustetuilla rasvoilla. Sarjan kotihoitotuotteet ylläpitävät hoitotuloksia pidempään, ja esimerkiksi kombolla Antiox+-seerumi ja Pur Moist Oil Free -kosteusvoide pärjää hoitoa seuraavat viikot ja kuukaudet varsin mainiosti, sillä ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti hyaluronihapolla ja ravitsevat ihoa antioksidanttien avulla.

Minulta hoito saa ehdottomasti vilpittömän yläpeukun ja olen innoissani saadessani jakaa teille alennuskoodin (HFvanilja), jota käyttämällä hoitola Villi Vanilja tarjoaa kaikista HydraFacial-hoidoista 31.7.2017 asti -15 % sekä HydraFacial-hoidon yhteydessä ostetuista kotihoitotuotteista niinikään -15 %. Tästä pääset lukemaan tarkemman kuvauksen eri HydraFacial-hoidoista ja tutustumaan aiheeseen lisää.

Suosittelen lämpimästi tarttumaan tarjoukseen ja hoitamaan ihon kesäkuntoon ennen lomalaitumille lähtöä, sillä päivetyskin tarttuu sitten hoidon jälkeisen varoajan jälkeen kauniimmin ja pysyvämmin hoidetulle ja pudistetulle iholle!

Lämmin kiitos Villi Vaniljalle miellyttävästä hoitohetkestä! Hoito saatu näkyvyyttä vastaan. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)