-->

Hellepäivän farkkua

Jul 23, 2017

Asukuvien kanssa käy joskus niin, että asu joka on livenä aivan mahtava ja myös päällä ihan oman tuntuinen näyttääkin kuvissa ihan joltain muulta. Lähinnä urpolta; se ei imartelekaan kroppaa, tai suorastaan lisää runkoon viitisen kiloa tai pököttää muuten vaan ihan vääristä paikoista. Tiesin tämän ehkä jo tätä asua päälle kiskoessani, mutta päätin olla oman elämäni kapinallinen ja laittaa mekon päälle kaikesta edellä mainitusta huolimatta. Pidän mekosta hurjasti, se oli neljän euron kirppislöytö Hietsusta, jota kavensin hieman ja poistin taskut. Valkoinen on toki värinä aina suurentava ja raskas farkku sekä toispuoleinen malli eivät ole niitä iiseimpiä vaihtiksia mun kropalle, mutta hitot siitä, aina ei kai tarvitsekaan pukeutua niin, että jokainen kurvi on optimoitu täydellisyyteen asti.

Siitä hyvänä esimekkinä miehen "muotivaatteiksi" kutsuma kombo, joka päälläni lähdin perheen kanssa loppuviikosta saaristoretkelle. Päälläni oli megaleveän housuhameen lisäksi tämä samainen kuvien ylisuuri farkkurotsi, ja nähtyäni miehen musta ja tyttäristä ottaman kuvan repesin spontaaniin röhönauruun, sillä tämä vaateyhdistelmä lihotti mua valehtelematta noin kolmekymmentä kiloa... Mies tuhisi tyytyväisenä I told u so -moodissa ja mä saatoin ottaa vinkistä vaarin myös vähän siksi, että onnistuin samalla reissulla kompastumaan leveisiin lahkeisiini sillä tuloksella, että sain polveni verille oikein kunnolla, heh. No sellaista se on kesäisin, mulla ei olekaan ollut kunnon polvirupea sitten teinivuosien varmaan!

Tässä valkoisessa inkkarimekossa istuttiin joku helteinen ilta anoppilassa illallistamassa, mutta kas vain, auringon laskettua oli farkkutakillekin tarvetta, sillä vaikka päivät ovatkin paikoitellen olleet ihanan lämpimiä, tuntuvat illat olevan aina niin viileitä, ettei ilman kevyttä tarkkia oikein tarkene. Toisaalta, mä en kyllä valita ollenkaan, sillä en oikein tykkää kovin kuumista keleistä. Mulle jopa Suomen virallinen hellelukema, 25 astetta, tuppaa olemaan liian kuuma. Olen siis varmaan suht epätyypillinen suomalainen, koska mulle riittäisi kesälämpötilaksikin ihan hyvin maltillinen + 22 astetta!
Ja vielä sananen tucasta: miksi ihmeessä tämä löysä lettikampaus näyttää musta livenä ihan kivalta, mutta jokaisissa siitä otetuissa kuvissa se on musta aivan karsea?! Aina ei voi voittaa...

Palataan hei taas pian, kerron teille kivasta melontakurssista, jolle osallistuimme miehen kanssa parisen viikkoa sitten. Ihanaa viikkoa!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

2 comments:

  1. Replies
    1. Aaargh, mun kommentointitahti on ihan karsea, sorry! Ja hei kiitos, ihanaa viikkoa sinne. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)