-->

Kevään viimeiset asukuvat

Jul 1, 2017

Heipparallaa, kaverit! Näin kesälomalla postaustahtia on suht iisiä pitää yllä, ja kevään päätteeksi intoni bloggausta kohtaan on kohentunut hurjasti. Materiaalia tuntuu koko ajan olevan koneella ja mielessä, sen kuin kirjoittaa asiat ylös ja kuvaa sekä käsittelee fotot.

Nämä asukuvat ovat lojuneet koneella jo puolisentoista kuukautta, pikkuveikkani kuvasi ne äitienpäivänä. Tykkäsin asusta tosi paljon ja kuviin sattui myös mukavasti navakka tuuli, joka tuo vaatteista aina esiin uusia puolia ja liikkuvuutta. Hieman murretusta puuterisesta vaaleanpunaisesta on kuin varkain muodostunut yksi lempparihempeilyväreistäni, sillä se sopii yhteen tosi monen muun suosikkini, kuten mustan, harmaan, tummansinisen ja valkoisen kanssa.
Asun värimaailma oli tosi simppeli; mustaa ja puuteria ripauksella valkoista. Kivat ruutuhousut löysin tietty kirpulta ja mokkanilkkurit ovat löytö Mangon ihanasta outletista, jonka kenkäosaston muistan ratsata läpi aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Mangon nahkakengät sopivat mun jalkaan superhyvin, ja kaikkia tilaamiani pareja olen käyttänyt tyytyväisenä, lesti tuntuu sopivan mulle kuin nakutettu ja kenkien laatuunkin olen ollut tosi tyytyväinen. Suositus siis outletille, hinnat ovat hurjan edullisia, etenkin näin aleaikaan! Pro-vinkkinä kehoitan kurkkaamaan myös PLUS SIZE -puolen kenkävalikoiman, siellä on nimittäin tarjolla eri mallit kuin normaalilla naisten puolella, outoa mutta totta. Myös nahkalaukkuja irtoaa outletin puolelta tosi halvalla, vink vink, ja tämä vinkki ei siis ole millään tavalla sponsoroitu, kunhan autan teitä silkasta ilosta pääsemään eroon hartaasti ansaituista lomarahoistanne...

Itse juhlistin ihan tavallista arki-iltaa tilaamalla outletista kauniit mokkasandaalit, joiden blokkikorko ja simppeli muotoilu miellytti sen verran silmääni, etten voinut jättää tilaisuutta käyttämättä hyväkseni, etenkin kun kengille jäi hintaa hassut 24 euroa. Käypä hinta aitomokkaisista köpöttimistä, sanon mä!

Tämän postauksen ilmestyessä mä olen lasten kanssa mitä ilmeisimmin saaressa lomasta nauttimassa, Instan puolella pääsee paremmin kiinni niihin ihan arkisimpiin juttuihin, mitä päivittelen päivittäin story:n puolelle. Ihanaa kesälauantaita teille toivottelen, palaamisiin ensi viikon puolella!EBAY duster jacket | LINDEX hat | H&M sunnies and turtleneck
CHANEL bag | HERMES bracelet | MANGO ankle boots | KAPPAHL pantsSeuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)