-->

Yumi lashes by Villi Vanilja

Jul 20, 2017

Millä taklataan kesän hikiset ja huolettomat päivät, näyttäen samalla freesiltä ja huolitellulta? No ripsien kestotaivutuksella tietty. Homman kun vielä viimeistelee sinimustalla kestovärillä, on kesän helpoin meikkitemppu löytynyt! Tällä hoidolla on myös nimi, joka herättää etenkin maailmalla hyväksyvää nyökyttelyä hameväen keskuudessa, YumiLashes.

Homman juju piilee siinä, että silmiin ei tungeta mitään ylimääräistä kuten ripsien pidennyksessä- tai tuuhennoksessa, vaan hoito maksimoi omien ripsien näyttävyyden. Vajaa yhdeksän vuotta hoito on saavuttanut suosiota perinteiseen ripsipermanenttiin verrattuna kestävyytensä ja näyttävyytensä ansiosta, sillä YumiLashes-hoidossa ripset taivutetaan suoraan ylöspäin, kun taas perinteinen ripsipermis taivuttaa ripset herkästi liian säkkärälle, jolloin pituusefekti kärsii.

Itse hoito kestää noin puolisentoista tuntia, mutta se on niin rentouttava, että itse heiluin unen rajamailla puolet tästä ajasta. Taivutuksessa käytetään silikonityynyjä, joihin ripset liimataan yksitellen kiinni vesiliukoisella liimalla, joka ei sisällä akrylaatteja, joita muun muassa ripsien pidennysliimat sisältävät. Muotin koko valitaan ripsien pituuden mukaan, ja se määrittää kulman, johon ripset lopulta taipuvat. Kun ripset on aseteltu liiman avulla muottiin kiinni, niihin levitetään vaikuttamaan kihartava aine. Hoidon lopuksi ripset vielä kestovärjätään näyttävyyden maksimoimiseksi.
Tulokset puhuvat puolestaan; ripsien volyymi ja pituus näyttää maagisesti lisääntyneen ja ripsaria ei arjessa enää tarvitse. Hoidon tulos kestää noin 8-10 viikkoa, mutta kestoväri haalenee toki vajaassa kuukaudessa aivan normaalisti, joten sen voi käydä halutessaan uusimassa pikemminkin.

Hoidon tuloksen maksimoidakseen asiakkaan tulisi pitäytyä kastelemasta ripsiä vuorokauteen tai kahteen hoidon jälkeen, jotta aineet ehtivät tehdä tehtävänsä loppuun. Ensimmäinen yö hoidon jälkeen tulisi nukkua selällään, että ripset eivät painuisi linttaan ja taivutuksen tulos kärsisi. Ripsentaivuttimet voi unohtaa hoidon jälkeen, sillä taivutus pitää ripset upean kaarevina. Hoito kuivattaa ripsiä, kuten mikä tahansa permanenttikäsittelyä hiuksia, joten kehoitan hoidon yhteydess hankkimaan ripsiä kosteuttavan YumiLashes Keratine Lash Lift -hoitomascaran, jota lisäillään ripsiin tavallisen ripsarin tavoin aamuin ja illoin, jotta ripset pysyvät kosteutettuina hoidon jälkeen.

Raskaana oleville tai imettäville leideille hoitoa ei valitettavasti suositella, ja myös silmätulehdusta tai alopeciaa sairastavien tulisi välttää käsittelyä. Myös allerginen reaktio ripsipermanenttiaineista viestii siitä, että tämä hoito on syytä unohtaa myös. Piilarien kanssa hoidon teko onnistuu, kunhan malttaa olla käyttämättä niitä vuorokauteen hoidon jälkeen, ja toki poistaa ne silmistä ennen hoitoon tuloa.

Hoito saa multa arvonsanan 5/5, kuvat myös puhuvat puolestaan! Sain jälleen kerran Villi Vaniljan henkilökunnalta super ystävällistä palvelua ja hoidon tulokset olivat juuri sellaiset, mitä odotin. Ripset ovat upeat ilman ripsaria ja kasvojen koko ilme on jatkuvasti pirteämpi. Taivutus on pysynyt mainiosti myös pesujen jälkeen, ja olen muistanut sutia kosteuttavaa mascaraa ripsiin päivittäin.

Villi Vanilja tarjoaa blogini lukijoille YumiLashes-kestotaivutuksen (90 €)  yhteydessä hoitomaskaran alennettuun hintaan 30 € (normaalisti 39 €) 31.8.2017 asti. Mainitsethan tarjouksesta hoitoa varatessasi!

Hoito saatu näkyvyyttä vastaan. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Olen monesti miettinyt tätä, en haluaisi silmiin mitään ylimääräistä, mutta tällä saisi omat ripset sojottamaan juuri oikeaan suuntaan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä ymmärrän niin sua, en itsekään koskaan lämmennyt jatkoista, ne oli ku muovihaarukat silmissä! :'D Tää taas tuntuu välimuodolta, jolla saa silti näyttävyyttä silmiin. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)