-->

Iltameikki x2

Aug 22, 2017

Heippa, kamut! Pitkästä aikaa meikkijuttuja, ja vielä naamakuvien kanssa, jee. Naamoina toimivat ihanat ystäväni Tuuli ja Karkki, joiden kanssa käytiin katsastamassa Helsingin yöelämän ihmeitä jokunen viikko takaperin. Hoidin mimmien nassut juhlakuntoon käyttäen Urban Decay:n ihanaa Naked Smoky -palettia, josta löytyy sävyt ihan joka lähtöön, kuten kuvista saattaa huomata.
Tuulille halusin tehdä lämpimän sävyisen meikin kauniin vihreitä silmiä korostamaan ja Karkin upeat siniset silmät saatiin säihkymään viileiden säyjen rinnalla. Urban Decay:n Smoky-paletin laatu ihastuttaa mua aivan joka kerta sitä käyttäessäni, sillä sävymaailma on upea ja luomivärien levittyvyys ihan parasta A-luokkaa! Sumuiseen silmämeikkiin tuhraantuu huomattavasti vähemmän aikaa kun sen tekee laadukkailla tuotteilla, jolloin korjailun voi unohtaa tyystin.
Mitä muuten sanotte meikeistä, eikö tullutkin leideistä suht vetävännäköisiä? Kumpi meikeistä on suosikkinne, kylmä vai lämmin?Kuvat: Minä ja Karoliina /Valoon Photography 

Palataan taas, ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)