-->

Kesäillan hurmaa

Aug 20, 2017

Suututteko kovin, jos sanon kesän jo pikkuhiljaa lähestyvän loppuaan? Toki elokuuta on vielä tovi jäljellä ja syyskuunkin eka puolisko on yleensä jopa kiusallisen lämmin. Tiedättehän tekin ne iltapäivät, kun hiki valuu pitkin selkää töistä lähtiessä, koska aamulla on ollut reippaat kymmenen astetta lämmintä ja olet valinnut päällesi poolon tai muuta ihan liian lämmintä, puh... Tässä kohtaa on mielestäni mainio hetki palata ehkä kesän parhaimpaan viikonloppuun, nimittäin siihen, jonka vietin saaressa kesäpaikassamme kolmen äärimmäisen rakkaan ystäväni kanssa.

Ja kuten viimekin vuonna, päätin koota ihanien sponsorien avulla ystävilleni muhkeat tuotekassit, joista riittäisi iloa vielä syyssäiden ja talvipakkastenkin aikaan, ja siinä kyllä onnistuinkin! Mukaan lähti taas mieletön määrä upeita brändejä. Tyttöjen kasseista löytyi tuotteet niin saunaan, suihkuun kuin turvallisen purkkirusketuksenkin luomiseen, ihanista meikeistä ja raikkaan sävyisistä kynsilakoista puhumattakaan. Brändeistä mukana oli tällä kertaa seuraava kavalkadi: Piz Buin, Oriflame, Avon, Essence, Rento, L'Oreal, Compeed, Johnson's, o.b., NKD SKIN, Neutrogena sekä Korres.


Jokainen jo jonkin aikaa blogannut varmasti muistaa, kuinka ihanalta testituotteiden avaaminen ja hipelöinti tuntui silloin ihan alussa, kun tuotteita ei vielä tursunnut ovista ja ikkunoista, mutta kuten varmasti lähes kaikkeen, siihenkin tottuu. Olen edelleen äärimmäisen kiitollinen siitä, että blogin kautta olen päässyt toteuttamaan omaa intohimoani ja tutustumaan mitä mielenkiintoisimpiin tuotteisiin, mutta mikä upeinta, saan jakaa sen ilon läheisteni, ja toki välillä myös ihan ventovieraidenkin kanssa esimerkiksi arvontojen ja lahjoitusten kautta. Tämän ilon sain nyt sponsorien avulla suoda ystävilleni, joiden ilmeet olivat taas suhteellisen muikeat, kun kassirivi paljastui saareen pääsyn jälkeen. Oli ihan yhtä hauska seurata mimmien ilmeitä tälläkin kertaa!

Yksi ihanimpia juttuja juhlissa on ainakin omasta mielestäni niihin valmistautuminen, ja mikäli sen voi vielä tehdä kiireettä ja hyvässä seurassa, niin vielä parempi. Meillä oli tähän täydellinen mahdollisuus mimmien kanssa, sillä lapset ja miehet oli jätetty kotiin, ja saimme nauttia aurinkoisesta kesäillasta saunoen ja kaunistautuen täydellisessä rauhassa. Tulimme tutuiksi kassien sisällön kanssa ja saunassa kävikin kova vilske, kun mimmit kuorivat, naamioivat, pesivät ja testailivat tuotteita ristiin illan mittaan. Kassien sisältö oli mietitty ihanasti mökkeily huomioiden, sillä esimerkiksi Oriflamen Love Nature -sarjan hiustuotteet ovat biohajoavia, kuten myös osa kotimaisen Rento-sarjan saunatuotteista.
NKD Skin:n Pre-Shower Tan -voiteella taioimme luonnollisen rusketuksen käden käänteessä, kun iho on kuorittu ja kosteutettu ennen tuotteen levitystä. Sen jälkeen tuote huuhdellaan ja nautitaan muutamassa tunnissa syntyvästä kauniin paahteisesta väristä iholla. Meikkien pesu hoitui näppärästi L'Orealin Pure Clay -linjan kolmella putsarilla, joille vaihtoehdon tarjosi Neutrogena, joka edusti ihanasti jo viime vuoden kasseissa. Neutrogenan Pink Grapefruit -linja on suloisen raikas, eikä kuivata kasvojen ihoa lainkaan tehokkaasta puhdistuksesta huolimatta. Kasvoja hellittiin pesun jälkeen Oriflamen Eco Beauty Face Maskilla, jonka jäljiltä iho jäi suloisen pehmeäksi ja kirkkaaksi. Hiukset pestiin ja hoidettiin Fructicsen sekä Oriflamen Love Nature -sarjojen tuotteilla, joista molemmat aiheuttivat akuuttia fiilistelyä naislaumassa. Ja kun hiukset saa vielä huuhtoa raikkaassa merivedessä pesun päätteeksi, on raikkauden tunne aivan täydellinen.

Kasvovoiteitakin löytyi kaksi vaihtoehtoa, L'Orealin hyaluronihappoa sisältävä Hydragenious sekä Neutrogenan Oil-Free moisturizer. Korres tarjosi meille söötit, minikokoiset vartalovoiteet sekä suihkugeelit, jotka jaettiin kristillisesti naisten kesken. Omat lempparituoksuni olivat sitruuna-basilika sekä bergamotti-päärynä.

Voitte uskoa, että saunomiseen kului tunti jos toinenkin tämän tököttimäärän kanssa läträtessä. Kun vimein pääsimme kuivattelemaan kuorittuja, pestyjä, naamioituja sekä päivettyneitä vartaloitamme saunan päälle, oli vuorossa illan seuraava vaihe, eli meikkaus. Meikit meille tarjosi Avon sekä Essence, ja ne oli valittu ihanasti sopimaan kesäiseen teemaan. Essencen Cubanita-sarjan paahteinen fiilis tarjosi ihania tuotteita pohjameikkiin, kuten Jumbo Highlighterin sekä mun oman suosikin, banaanipuuterin, ja Avonin räiskyvät Mark-huulipunat ihastuttivat etenkin seurueen huulipuna-addiktia. Kynnet olimme sentään ymmärtäneet lakata ennen saunahommia Avonin kesäsävyillä, mutta siitä huolimatta saimme otettua suunnan kohti keskustan tanssiravintolaa vasta seuraavan vuorokauden puolella...

Kesäinen viikonloppureissu vaatii toki osakseen myös muutaman salaisen aseen, joita ilman mekään emme olisi pärjänneet. Piz Buinin ihanat aurinkotuotteet olivat pelastus auringon paahtaessa läpi viikonlopun, ja ilman Compeedin rakonestopuikkoa ja rakkolaastareita en enää poistu kotoota yksiinkään juhliin. Vanupuikkoja on huomattavasti mukavampi käyttää meikin korjailuun kun tietää niiden varsiosan olevan ympäristön ykkös-inhokin muovin sijaan paperisia, ja o.b.:n superohuita pikkuhousunsuojia voi käyttää kätevästi bleisereiden ja ohuiden takkien kainalosuojina, jolloin pesetyksestä ei tarvitse huolehtia juuri lainkaan!Tällä porukalla lähden kyllä milloin tahansa viikonlopun viettoon, niin hauskaa meillä on aina yhdessä. Seuraavaa reissua onkin jo alettu suunnittelemaan vuoden lopulle, saa nähdä minne suuntaamme silloin.Lämpimästi kiittäen

Why Not PR
Success Story PR
Right Connection
L'Oreal Finland
Avon Finland

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)