-->

Nude glitter

Aug 26, 2017

Heippa, tyypit! En edes viitsi laskea kuinka monta viikkoa nämä asukuvat ovat maanneet koneellani odottamassa editointia ja julkaisua, villi veikkaus on lähemmäs kaksi kuukautta... Joka tapauksessa, hyvin epätyypillisesti puin tuolloin päälleni pelkkää nudea, joka ei todellakaan ole yleensä suurina annoksina ominta tyyliäni. Yllätykseksi tykästyin asuun silti tosi paljon, se oli jotenkin ihanan fressi alkukesästä ja nuo Steve Maddenin korkkarit täyttivät täydellisten nudekorkojen paikan kaapissani. Haaveilen samasta mallista myös paloautonpunaisena.

Takinhuitula on kympin koeostos ebaysta, ja varsin onnistunut sellainen, joten ei menneet rahat hukkaan, sillä olen käyttänyt rotsia todella paljon ja saanut siitä aina kyselyjä sen päällä ollessa. Ei ollenkaan paha kympin ostokselta, heh! Muu asu onkin sitten kirppikseltä, ylläripylläri.

Tuntuu, että syksy pyörähti tänä vuonna käyntiin normaalia aiemmin, kun kelit yhtäkkiä viilenivät reippaasti. Aamuisin saisi melkein vetää kaulaan jo huivia, vaikka iltapäivällä onkin vielä hieman lämpimämpää. Mun päivät ovat täyttäneet uuden työn opettelu, ja illat olen viettänyt vaihtelevasti joko perheen kanssa, salilla tai blogitapahtumissa. Uuteen duuniin kuuluu myös jonkin verran niin sanotusti iltamenoja, joita sattui tähän alkuun suht monta, joten viime viikot ovatkin olleet aikamoista haipakkaa! Ensi viikko on super kiirus, koska iltamenoja sattuu sinne peräti kolme peräkkäin, mutta sitten seuraavan viikonlopun ajattelinkin ottaa aivan iisisti perheen kanssa.

Miltä teidän syksy näyttää? Onko tiedossa kiirettä vai rentoilua? Palataan taas!
ZARA pants | STEVE MADDEN heels
EBAY duster coat and sunnies | HM shirtSeuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa. 

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)