-->

Kolmiraitaverkkarit ja kuulumiset

Sep 11, 2017

15 päivää blogitaukoa takana, ja mun reaktio tähän on semi-vilpitön oho! Kyllä mä olen asian monella tasolla tiedostanut, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt tai ehtiessäni jaksanut irrottaa aikaa tullakseni tänne kirjoittelemaan. Instan Story:sta on pikkuhiljaa ja vähän varkain tullut se paikka, minne on niin iisi ja nopea päivitellä kuulumiset, että se on alkanut syömään blogille ennen käyttämääni aikaa enemmän ja enemmän. Videolle tai nopsiin kuviin on äärettömän helppo päivittää kuulumiset ja tekemiset nopealla syklillä, sitäpaitsi se on ihan lyömätön työkalu pressitapahtumista sun muista raportointiin!

Storyn puolelle päivitän myös paljon enemmän ei-niin-harkittua materiaalia, joten siellä pääsee myös toisella tapaa kiinni arkeen blogiin takana - joka on kaikkea muuta kuin siloiteltuja kuvia ja tarkkaan harkittua värimaailmaa, heh. Jos et siis vielä seuraa mua instassa, löydät blogin tilin tästä klikkaamalla. 

Viikonlopusta sen verran, että se on taas ohi ja nautin siitä hitsisti. Oltiin lasten sekä bestikseni ja hänen lasten kanssa meidän kesäpaikassa saaressa, vikaa kertaa tänä vuonna. Fiilikset ovat siis hieman haikeat, mutta olen niin onnellinen, että mentiin vielä kerran saareen ja uhmattiin varsin sateista ja kosteaa keliä! Pikkulikat olivat ihastuksissaan toistensa seurasta ja leikkivät niin kivasti kimpassa, ja me vähän isommat likat saatiin lasten nukkumaanmenon jälkeen juoruta kaikki viime aikojen jutut ihan sydämen kyllyydestä.

Nyt kun saareen ei tänä vuonna enää mennä, tuntuu ihan todella siltä, että kesä on ohi ja syksy täällä. Omat kolmefemmat ovat ihan kulman takana ja tarkoitus on juhlistaa niitä ystäväporukan kesken oikein kunnolla sitten lokakuussa Töissä pitää myös kiirettä ja treenit vievät kolme-neljä iltaa viikossa, joten ei tässä ainakaan aika pitkäksi käy... Tänään vietin iltaani muun muassa uutta suoristusrautaa testaillen, siitäkin lisää Insta Storyssa. Miten suoristusraudalla onkin niin helkkarin hankala tehdä edes laineita, kiharoista puhumattakaan... Ei auta vaikka katsoin taas kymmenen erilaista vinkkivideota Youtubesta, tulokseksi sain silti taas sinnepäin-laineet. Kiharoita en lähtenyt edes tavoittelemaan, mutta odotin kyllä hieman tätä luirua parempaa lopputulemaa, heh. Saa jakaa kaikki kullanarvoiset vinkit kommenteissa, jos vaan suinkin jaksaa!  

Sellaista siis tällä suunnalla; arkea, ei sen ihmeempää. Mitä teille kuuluu? Kismittääkö hidastunut postaustahti, vai eikö voisi vähempää kiinnostaa? Luetteko muuten enää entiseen malliin blogeja, vai oletteko siirtyneet laillani Instan puolelle ja kurkitte tuttujen kuulumiset sieltä tai Storyn kautta?
ADIDAS sweats | TOPSHOP heels | SECONDHAND leather jacket
CHANEL bag | PORSCHE sunnies | SECONDHAND t-shirt
Niin ja tosiaan asusta sen verran, että tykkäsin siitä ihan simona; Addun klassikkoverskat löysin kirpulta ja kavensin niistä pillit, jotka näyttävät musta ihanilta korkeiden korkojen parina. Paidassa on asennetta ja nahkarotsilla ei vaan voi hävitä, joten kovin oli oman tuntuinen tämä setti joka taisi eksyä päälle joskus kesäkuun puolella. Joo, näin ajan tasalla olen myös näiden asukuvien kanssa, apua.

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)