-->

Luonnonkosmetiikkaa: Zuii -poskipunat ja luomivärit

Sep 28, 2017

Heippa, kamut! Tällä kertaa pureudutaan ihanan Aussibrändin, Zuii Organic:n nassumaaleihin ja luomiväreihin. Zuiin uusinta uutta ovat söötteihin timanttipurkkeihin pakatut voidemaiset Lip & Cheek Cremet, eli huuli- ja poskipunat, joiden nimi jo kertookin käyttötarkoituksen, eli nämä sopivat sekä huulille että poskille. Sävyvalikoimaan kuuluu kauniita perussävyjä, joista varmasti ihan jokainen löytää sen oman punaisensa, jolla saa omenat poskille ja hehkua huulille.

Koostumus on miellyttävä etenkin poskilla ja levittyy kauniisti, huulilla koostumus jätti itselleni hieman toivomisen varaa kosteutuksen osalta. Itse olenkin siirtynyt käyttämään punia poskilla, ja pro-tippinä vinkkaan myös sen, että jos tahdot poskipunasi kestävän aamusta aamuyöhön, tee pohja vaikka juuri tällä Zuiin kermaisella punalla ja töpöttele sen päälle vielä maltilla puuterimaista punaa, niin poskimeikkisi kestää vaikka ydintuhon. Väri toimii myös esimerkiksi kosteuttavan huulirasvan alla tuomaan ekstrasävyä huulille. En itse tykkää kaivella purkkia sormillani, joten näprään spaattelilla nökäreen tavaraa ja levitän sen poskilleni joko sormin työstäen tai siveltimellä.

Creme-punien lisäksi testailin myös merkin luomivärejä sekä niin sanotusti perinteistä poskipunaa, sävyssä Melon, joka on kuulkaa varmaankin kaunein omistamani poskipuna! Olen käyttänyt sitä joskus aiemminkin, mutta muistelen ensimmäisen pakkauksen rikkoutuneen, joten sen käyttö jäi. Melonin sävy on aivan huikea ja sitä onkin monesti tituleerattu kulttiposkipunasävy NARS:n Orgasm:n dupeksi, eli replikaksi. Melonin käyttöön myös pro tip: tämä upea persikkaiseen kultaan shiftaava puna tuplaa helposti myös luomilla, etenkin nyt, kun punaisen sävyt ovat trendikkyytensä ansiosta muuttuneet valtavirrallekin tutummiksi. Tämä sävy on upea etenkin raikkaissa morsius- ja päivämeikeissä, ja miksei vaikka silmäluomen keskellä tummemman smokey eye:n katseenkääntäjänä. Jos tahdot raapaista brändin pintaa takuuvarmalla hitillä, hanki tämä poskipuna.

Luomiväreistä olen testaillut pariakin palettia sävyissä Sunset ja Denim. Sunsetin pigmenttisyys ja syvät ruskan sävyt ihastuttivat erityisesti, Denimin pigmentti ei ihan yltänyt Sunsetin tasolle, vaikka sävyt olivatkin sinällään kauniita. Denimin sävyt olivat myös hieman Sunsetin sävyjä mattaisempia, liekö johtunut siitä tämä ero pigmenteissä. Myös brändin yksittäisien luomarinappien värivalikoima on kattava, ja kokeilemissani sävyissä on riittänyt värikylläisyys mainiosti - etenkin kunnon pohjustuksen kanssa.

Zuii vetoaa etenkin luonnonkosmetiikan ystäviin, sillä luomusertifioudun brändin tuotteet ovat noin 95 prosenttisesti luomuainesosia sisältäviä, sekä sopivat myös vegaaneille. Ne ovat myös lisäaineettomia sekä täyteaineettomia. Brändin tuotteilla on myös varsin pigmenttinen maine luonnonkosmetiikan parissa ja mua todella ihastuttaa niiden upean minimalistinen ulkoasu. Tästä voit lukea lisää brändistä!

Onko Zuii teille tuttu merkki? Tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. On tuttu, poskipunat jatkuvassa käytössä, tykkään myös Zuiin primeristä. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)