-->

Verso Skincare - ihonhoidon vallankumous

Sep 16, 2017

Moi. Olenko ihan väärässä jos väitän että suurin osa meistä "tiettyyn ikään" (inhoan muuten tuota sanontaa, miksei iästä voida nykypäivänäkään puhua kuin kaikesta muusta, etenkin meidän naisten kohdalla...) ehtineistä naisista janoaa jatkuvasti tehokkaampaa ja niitä oikeita tuloksia antavaa ihonhoitoa? Luultavasti en kovinkaan. Itse ainakin haen ihonhoitotuotteiltani ensisijaisesti niitä kuuluisia tuloksia, sillä pelkkää hoitavuutta ja kosteutta iholle tarjoavia kosmetiikkasarjoja on jo lukuisia. Silminnähtäviä tuloksia käyttäjilleen tarjoavia sen sijaan huomattavasti niukemmin.
Olen kesän mittaan testaillut eri kombinaatioin ja todella korkein odotuksin ruotsalaisen Verso Skincaren koko linjaa, eli upeisiin purnukoihin verhottuja tuotteita 1 Foaming Cleanser 2 Verso Day Cream 3 Verso Night Cream 4 Verso Facial Serum 5 Verso Super Eye Serum. 

Mitä ja kenelle?

Useissa tutkimuksissa kautta vuosien on todistettu A-vitamiinihapon, eli Retinolin kiistämätön teho, jolla ihoa saadaan kirjaimellisesti nuorennettua, parantamalla sen omaa kykyä tuottaa kollageenia. A-vitamiinin pulma on se, että iho reagoi siihen vahvasti, ja etenkään suuria pitoisuuksia tätä ainesosaa ei saa käyttää reseptivapaissa voiteissa. Lääkärin määräämät voiteet ovat luku sinänsä, mutta niiden käyttöönkin iho on totutettava äärimmäisen varovaisesti, sillä tottumattomalla iholla retinoli saattaa aiheuttaa kenkkuja yllätyksiä.

Verson patentoidussa koostumuksessa pääainesosana toimii Retinol 8, yksilöllinen A-vitamiinijohdannaisten ja polyfenoliuutteiden kombo, joka on paitsi kahdeksan kertaa normaalia retinolia tehokkaampi, myös sitä huomattavasti hellävaraisempi iholle. Pääsääntöisesti tuotteiden luvataan olevan iholle hellävaraisia, mutta itse suhtaudun silti varauksella retinoliin ja pyrin totuttamaan oman ihoni sille pikkuhiljaa. Retinol 8 on myös siitä fiksu, että se on ensimmäinen retinol-yhdiste, jota voi käyttää huoleti päiväsaikaan.

Verson tuotteet ovat siis sinulle, joka olet valmis satsaamaan tutkittuun laatuun ja odotat selkeitä tuloksia panostukseltasi.Tuotteista

Aloitin testin varovaisesti kuten jo mainitsin, sillä aiemmin kokeilemani toisen sarjan retinolivoide aiheutti kasvoillani ärsytystä, mikä on tyypillistä A-vitamiiniin tottumattomalle iholle. Taisin aluksi käyttää tuotteita varovasti vain muutaman kerran viikossa, ja siirryin jossain kohtaa käyttämään tuotteita melkein joka päivä. Tähän rytmiin ihoni sitten jo reagoi, ja etenkin iho nenäni ympärillä alkoi kesimään ikävästi. Koin koko sarjan kerralla käyttämisen liian kuormittavana iholleni joten olenkin päätynyt käyttämään sarjan tuotteita esimerkiksi siten, että käytän päivisin seerumin, silmänympärysvoiteen sekä päivävoiteen ja levitän yöksi kasvoilleni esimerkiksi kosteuttavan yönaamion. Toisaalta saatan välillä käyttää yöksi edellä mainitun setin, mutta päivävoiteen sijaan toki yövoiteen ja mennä päivän sitten jollain muulla voiteella. Tällä rytmillä olen jatkanut sarjan käyttöä ehkä kolmesti viikossa, ja tahti tuntuu sopivan omalle iholleni tosi hyvin. Putsarin yhdistäminen rutiiniin säännöllisesti tuntui kuivattavan ihoani sen verran, että olenkin siirtynyt käyttämään sitä vain satunnaisesti muiden sarjojen kanssa.

Tuotteiden koostumus on miellyttävä; hajuton ja vaalea, ja ne levittyvät iholle helposti. Voiteet tuntuvat iholla todella ravitsevilta, eikä silmänympärysvoiteen, seerumin ja päivä- tai yövoiteen yhdistelmä ole lainkaan raskas kasvoilla. Testasin samaan syssyyn myös sarjan ihanan kosteuttavan naamion (8 Deep Hydration Mask) sekä maailmalla älyttömän hypetetyn kuivaöljyn (7 Super Facial Oil). Naamio on aivan huikea ja häivyttää kasvoilta vähintään viisi vuotta pois heti. Tätä suosittelisin siis kotivaihtoehdoksi kasvohoidolle juhlapäivän aamuna. Myös öljystä on tullut varmaankin suurin suosikkini sarjan tuotteista, sillä se ei tunnu ärsyttävän ihoani niin paljon kuin sarjan muut tuotteet ja tulokset ovat jotenkin vieläkin selkeämpiä sitä käytettyäni. Öljyä voi myös muuten sekoittaa muiden sarjojen tuotteisiin tai vaikka putsariinkin.Tuloksista

Tämä sarja pitää lupauksensa, kunhan muistaa totuttaa ihonsa retinoliin ajan kanssa. Sen kanssa ei kannata hötkyillä, tulokset kyllä puhuvat puolestaan, jahka ihosi on tottunut vahvoihin hoitaviin ainesosiin. Ero juonteissa on silminnähtävä ja erityisen fiiliksissä olen siitä, että retinoli tuntuu myös hoitavan hormoninäpyistä ajoittain kärsivää ihoani. Tulehdusta poistava vaikutus siis myös näkyy tuotteiden käytön jälkeen.

Olen kokeillut ennen blogiuraani sekä sen aikana jos jonkinlaista voidetta, mutta Verso kuuluu ehdottomasti top kolmoseen kokeilemistani sarjoista. Lämmin suositukseni siis sarjan tuotteille!

Onko retinoli teille tuttu kauneudenhoidossa? Tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

Seuraa blogiani BloglovinissaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Rakastan Verso Skincarea, käyttänyt tuotteita jo pari vuotta! Tykkään, että ovat tarpeeksi hellävaraisia, että iho kestää hilseilemättä joka päiväisen käytön. Ehdottomia suosikkejani on geelinaamiot, öljy, Super Eye Serum ja Facial Serum.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)